Автор
Ива Петрова

Богати, смели и красиви: Топ милионери се борят за оцеляването си в новото риалити "Островът на 100-те гривни"

Заможни личности масово се впускат в предизвикателствата на новото риалити шоу „Островът на 100-те гривни“, където ще се борят за оцеляване, далеч от удобствата на цивилизацията.

Трима участници с впечатляващи банкови сметки ще изоставят климатизираните си офиси, за да се изправят срещу изпитанията на жаркото филипинско слънце и да покажат стегнати тела на екраните през септември, научаваме от „България Днес“.

View post on Instagram
 

Най-вероятно богаташите едва ли ще се тревожат постоянно от мисълта как да спечелят своя дял от голямата награда от 300 000 лева. Вместо това те ще изготвят сложни стратегии, за да демонстрират своята интелигентност и находчивост.

Сред участниците с високи доходи е и бизнесменът Ивайло Секулички, който е изградил солидна финансова кариера като ръководител на българския офис на американска брокерска компания.

View post on Instagram
 

Ивайло е роден в Словакия и учи в българско училище там. На 18 години се връща в България с намерението да учи в Техническия университет и след това да се премести в Австрия. Макар че успява да завърши специалност „Автоматизация и ИТ“, обстоятелствата го задържат в страната. Той започва работа в колцентър, където бързо се издига до позицията на тиймлидер.

През лятото работи като екскурзовод по Черноморието за туристи от Чехия и Словакия. След дълги години опит във финансовия сектор, Ивайло насочва вниманието си към здравословния начин на живот.

Мирела се похвали, че е спечелила първата битка в „Островът на 100-те гривни“
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мирела се похвали, че е спечелила първата битка в „Островът на 100-те гривни“

Автор Ева Григорова

Ивайло е баща на две деца – момче и момиче, но за жената до него се знае малко. Факт е, че двамата нямат официален брак.

Освен като успешен бизнесмен Ивайло е известен и като плейбой в нощния живот на София, където плеймейтките не пропускат да го забележат.

Останалите милионери в „Островът на 100-те гривни“ също впечатляват с постиженията си. Един от тях наскоро е продал софтуерната си компания за милиони, а за друг се знае, че е собственик на няколко завода.

View post on Instagram