Автор
Ива Петрова

Нов етап в живота на Антоанет Пепе: Първа морска ваканция като майка на четири деца

Антоанет Пепе наскоро сподели вълнуващи новини със своите последователи. Само няколко седмици след раждането на четвъртото си дете, тя обяви, че цялото й голямо семейство се е отправило на морска ваканция.

View post on Instagram
 

Пепе публикува кратък видеоклип, показващ моменти от тяхното пътуване, включващ трогателни и забавни моменти с децата. Към поста си тя написа:

"Всички заедно. Вече сме на море с мъниците. Матиас много ми липсваше, но пък си е изкарал чудесно с татко си в Бургас. Толкова е пораснал, вече едва го вдигам! Запозна се с Беатрис, ще ви разказвам за срещата им, защото беше много различно преживяване. Смятам, че ще е полезно за двойките, които очакват второ, трето детенце."

View post on Instagram
 

Важно е да отбележим, че Матиас беше единственото дете, което не се запозна с новородената Беатрис веднага след изписването й от болницата. Той беше при баща си, с когото Пепе отдавна не е заедно, но двамата продължават да споделят родителските грижи за Матиас.

Антоанет и настоящият й партньор, Иво Карамански-младши, са двойка от няколко години. Първоначално те пазеха връзката си в тайна, но тази година официално обявиха годежа си. Скоро след това се роди и тяхната дъщеря.