Автор
Ива Петрова

Джъстин и Хейли станаха родители!

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Бийбър обявиха, че станали родители за първи път.

30-годишната поп звезда и 27-годишният модел - за които се твърди, че са се обърнали към вярата по време на бременността, въпреки слуховете за развод - станаха родители на момченце, което Джъстин разкри в трогателна публикация в Instagram.

Той сподели снимка на очарователно малкото краче на новородения им син, разкривайки, че са го кръстили "Джак Блус Бийбър".

"ДОБРЕ ДОШЪЛ У ДОМА", написа певецът на Джак в описанието.

View post on Instagram
 

Забележително е, че двойката не уточни кога точно е роден синът им. Хейли препубликува снимката в свое Instagram стори малко след първоначалната публикация на Джъстин.

Тя я придружи с емотикон на плюшено мече и синьо сърце, пишейки "Джак Блус".

View post on Instagram
 

Името "Джак" изглежда има лично значение за влюбените, тъй като това е второто име на бащата на Джъстин - Джереми Бийбър.

Джереми се разделил с майката на Джъстин - Пати, скоро след раждането му в Онтарио, Канада, когато и двамата били едва на 18 години.

Певецът първоначално виждал малко баща си като дете, но двамата възстановили връзката си и прекарвали значително повече време заедно, откакто Джъстин станал пълнолетен, укрепвайки отношенията си баща-син.

View post on Instagram
 

Хейли до голяма степен отсъства от публичното внимание почти месец, тъй като не е била заснета на обществени места от 31 юли, а изглежда не е публикувала нова снимка с бременното си коремче от 2 август насам