Автор
Антония Михайлова

Джъстин и Хейли Бийбър с бебе на ръце разтопиха феновете (Снимки)

26-годишната Хейли и 29-годишният Джъстин Бийбър сключиха брак през 2018 г. Феновете често отбелязват, че двойката би изглеждала страхотно като родители. Предния ден звездите ни дадоха повод да се убедим в това за пореден път. 

Певецът и любимата му публикуваха очарователни сними, на които са в компанията на... бебета. На един от кадрите Джъстин нежно е гушнал новородено в ръцете си, а на друга двамата хранят бебе, което е на около годинка.

View post on Instagram
 

Фотосите моментално обиколиха социалните мрежи и умилиха почитателите на звездната двойка.

Оказа се, че семейство Бийбър просто са дошли на гости на приятелите си - Джейсън и Лорън Кенеди, които наскоро се сдобиха с наследници. Именно с техните бебета Джъстин и Хейли споделиха въпросните трогателни кадри. 

Изпълнителят на "I Don't Care" призна, че е "абсолютно обсебен" от децата на семейство Кенеди, а фенове на звездната двойка коментираха колко им отива да са родители. 

Джъстин облечен като клошар, жена му готова за червения килим (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Джъстин облечен като клошар, жена му готова за червения килим (снимки)

Автор Ива Петрова

В скорошно интервю Хейли призна, че иска да стане майка. Моделът обаче се страхува да не се сблъска с омраза: "Непрекъснато плача заради това. Много искам да имам бебе, но много ме е страх. Вече ъсм била атакувана от хора, които говорят ужасни неща за съпруга ми или приятелите ми. Дори не мога да си представя, че мога да се сблъскам с хейтъри, които да бълват грозни думи срещу детето ми".

Двойката неведнъж е ставала обект на спекулации, че очакват бебе. Това лято някои фенове за пореден път заподозряха,  Хейли е бременна, като дори предположиха, че е в около 10-а седмица.