Автор
Теодор Муховски

Какво носи ретроградният Уран на всички зодии от 1 септември 2024 г. до 30 януари 2025 г.

Планетата на изненадите се превръща в ретроградна в Телец, което може да доведе до финансови аномалии, хранителни сривове и неочаквани преоценки на самочувствието.

Транзитът на Уран в Телец може да донесе на много от нас промени във финансовото състояние, както и на собственото ни самочувствие. Планетата се движи през това съзвездие от 2018 г. насам, като значително разширява разбирането ни за печеленето и харченето, храненето и отношението към личната енергия. Нововъведенията, които сте направили в живота си през 2024 г., ще започнат да се преразглеждат от вас под нов ъгъл по време на ретро фазата - подгответе се да преосмислите докъде сте стигнали, когато става въпрос за доходи, разходи и инвестиции.

Кой ще бъде най-засегнат от ретроградния Уран?

Тъй като транзитът на планетата ще бъде в земния знак Телец, засегнати ще бъдат представителите на този знак - ще трябва да преосмислите нещо за себе си, кариерата и себеизразяването си. Струвало ли ви се е, че гениално сте преразгледали живота си? Е, ретроградният Уран ще подчертае онова, което може би сте пропуснали. Ключови дати за вас ще бъдат Новолунието в Скорпион на 1 ноември и Пълнолунието в Телец на 18 ноември - въпросите за взаимоотношенията с хората и разбирането ви за себе си в партньорство с другите ще бъдат на преден план в съзнанието ви. Ще направите нещо, което може да шокира дори вас, но именно тази постъпка ще ви донесе личностно усъвършенстване. Но вкопчването в старото и опитите да запазите нещата такива, каквито са, може да доведе до фиаско.

Традиционно за Лъвовете транзитът на Уран може да донесе разтърсващи въпроси, свързани с кариерата, тъй като ще трябва да се приспособите към нови реалности и евентуално към нетрадиционни цели и искания от страна на вашите началници. За Лъвовете, които работят за себе си, Уран носи дар от слава и популярност, особено по време на Пълнолунието в Телец на 18 ноември.

Водолеите ще трябва да преосмислят позицията си в семейството, като може би през целия ретрограден транзит ще бъдат погълнати от окупирането на дома. През ноември може да е трудно да балансирате между семейството и кариерата, но позицията на Уран в сектора на дома показва важността на роднините и семейната ви основа.

6 зодии, които притежават дарбата на лечители
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

6 зодии, които притежават дарбата на лечители

Автор Антония Михайлова

Кой трябва да очаква голям финансов подарък от Уран?

Тъй като ретроградният транзит на Уран ще бъде в знака на парите, за много хора тази планетарна позиция ще донесе вкореняване в правенето на пари чрез интернет, от уста на уста и някакви общности. За Овните Уран ще донесе внезапни и големи печалби, а за Девите ще донесе вероятна популярност в техния кръг и повишаване на авторитета.

За Козирозите Уран ще донесе подаръци под формата на доходи чрез личен бизнес, както и чрез децата (ако са достатъчно големи, за да ви помогнат).

Двойките зодии, които имат страхотна химия, но връзките им куцат
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Двойките зодии, които имат страхотна химия, но връзките им куцат

Автор Евелин Попадийна