Автор
Ива Петрова

Не е същото без Деси Стоянова: Първият епизод на „Преди обед“ се забави

Появата на новите водещи на „Преди обед“ бе отложена заради извънредната ситуация пред ЦИК. Напрежението пред сградата на Партийния дом наложи удължаване на сутрешния блок. Така в 9:30 тази сутрин, вместо да видим Зейнеб, Оля и Франциска, продължихме да гледаме Мария Цънцарова и Златимир Йочев, видя HotNews.bg.

След 10:00 bTV спряха сутрешния блок и дадоха път на новите водещи на лайфстайл предаването. „Преди обед“ стартира с трите водещи в студиото и Петър Дочев в конна база.

View post on Instagram
 

Трите заместнички на Деси Стоянова започнаха със споделянето на лични истории още в началото, от които разбрахме, че Франциска Йорданова вече е напуснала Варна и живее в София. Зейнеб пък бе толкова притеснена, че се наложи да се извини на зрителите за лапсусите и припомни, че в последните години сменя памперси, вместо да прави репортажи. Първото интервю бе с Михаела Филева, но не се получи много добре, тъй като трите водещи говореха една през друга, което показа, че имат нужда от време, за да се напаснат.

"За мен "Преди обед" е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел", разказва Франциска Йорданова.

View post on Instagram
 

"Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно", не крие вълнението си Оля Малинова.

"Преди обед" е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности", споделя емоционално Зейнеб.

View post on Instagram
 
Антоанет Пепе показа видео от раждането
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Антоанет Пепе показа видео от раждането

Автор Ива Петрова