Автор
Ива Петрова

Михаела Филева сподели за личната си среща с Ед Шийрън

Михаела Филева бе подгряващ изпълнител преди концерта на Ед Шийрън в София.

Преди изпълнението е имала възможност да се срещне с него и да си поговорят приятелски. Какво точно са си говорили Филева не споделя, но посочва какво впечатление е оставил у нея Шийрън. Останала е изненадана, че той е изключително земен и мил.

Ето какво пише в социалните мрежи изпълнителката:

„Снощи беше истинска магия! Имах невероятната чест да открия концерта на изключителния Ed Sheeran на Национален стадион "Васил Левски". Все още осмислям какво ми се случи, безкрайно щастлива съм...беше изживяване, което ще помня 'til we're 70 (както пее той).

View post on Instagram
 

Срещата ни зад кулисите беше още по-вълнуваща — той е точно толкова земен и мил, колкото си го представяте. Това беше третият негов концерт, на който присъствам в публиката и пея с цяло гърло, но снощи усетих музиката му още по-специално, обградена с над 60 00О усмихнати и щастливи хора, основно българи, танцуващи, пеещи, забавляващи се под дъжда! Концертът категорично e най-вдъхновяващото и обединяващо събитие, което се е случвало на музикалната сцена у нас от много време насам!

Сърцето ми е изпълнено с щастие и благодарност, докато чета всички прекрасни съобщения, които получавам от вас. Благодаря ви, че сте част от това невероятно пътешествие с мен и че продължаваме да сбъдваме мечтите си заедно! Обич!“.

Дъждът не спря 60-те хиляди почитатели на Ед Шийрън в София
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Дъждът не спря 60-те хиляди почитатели на Ед Шийрън в София

Автор Теодор Муховски