Автор
Ива Петрова

Радина забрави за Деян: Актрисата се отдаде на купон

Радина Кърджилова не спира да качва секси кадри в социалните мрежи. Актрисата се снима с вталена леопардова рокля, тъмно червило и червен маникюр. Като коментира, че ще излиза на бар, а почитателите ѝ я окуражиха, че изглежда страхотно. Пред приятелки споделила, че е готова да посрещне нов мъж в живота си, но не на всяка цена, пишат от HotArena.

След раздялата си с Деян Донков актрисата направи големи промени във визията си – отряза дългата си коса и си сложи хиалуронов филър в устните. Актрисата казва, че една жена трябва да се грижи за визията си и да не се занемарява.

View post on Instagram
 

„Това, разбира се, не трябва да се превръща в мания. Няма грозни жени, има неподдържани. Умората влияе на външния вид, когато сме нещастни също не изглеждаме добре. Всяка сутрин спортувам, грижа се за тялото си, храня се здравословно. Това ми носи друг тип самочувствие. За мен е важно, когато една дама роди и влезе в 30-те, да отделя повече внимание на външността си. А пък една актриса винаги трябва да изглежда добре, да се чувства добре в кожата си“, коментира Кърджилова.

В артистичните среди се шушука, че Деян и Радина са се разделили заради неговите редовни алкохолни изцепки. На актьора му се е случвало и да кръшка, заслепен от алкохола.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Припомняме, че двойката се е разделила преди месеци, но в публичното пространство се разбра едва преди месец.

Антоанет Пепе показа видео от раждането
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Антоанет Пепе показа видео от раждането

Автор Ива Петрова