Автор
Ева Григорова

Поразителна прилика: Дъщерята на Клаудия Шифър е тотално нейно копие

54-годишната Клаудия Шифър вече е жена, която се е реализирала успешно в модната индустрия и изградила стабилно семейство. Тя не само е запазила шик стила си, но и е предала усета си към модата и на дъщерите си, предава lifestyle.bg.

Германският модел беше забелязан в Манхатън придружена от по-малката си дъщеря. Очевидно двете са били на шопинг, тъй като са били видени да излизат от магазин за дрехи.

View post on Instagram
 

За небрежния им следобед заедно Клаудия Шифър е избрала летен тоалет - дълга бяла рокля, съчетана със сандали, малка сламена чанта и слънчеви очила. Дъщеря ѝ Козима пък е заложила на по-тийнейджърска визия, с дънки с ниска талия и кафяв колан, тъмносиня тениска и обувки в стил балеринки.

Въпреки различното им облекло, няма как да не направи впечатление, че двете носят дългите си руси коси по еднакъв начин, пуснати свободно и като цяло си приличат страшно много.

14-годишната Козима е най-малкото от трите деца на Клаудия Шифър. От съпруга си Матю Вон, който е режисьор, моделът има и 21-годишен син - Каспър и 19-годишна дъщеря - Клемънтайн. За семейството се знае, че води спокоен живот в родната на режисьора Англия.

В свои по-стари интервюта Клаудия Шифър е споделяла как майчинството я е накарало да забави темпото в кариерата си.

View post on Instagram
 

"Идвам от голямо семейство и винаги съм искала да имам деца. Преди да срещна Матю, работех нон-стоп. Но след като се събрахме, изведнъж сякаш се разкри цял нов свят", издава моделът през 2012 г. - малко след раждането на дъщеря си Козима.

Миналата година пък в Guardian бе публикувано есе на Клаудия Шифър, в което тя разказва повече за връзката с двете си дъщери. Освен това издава, че те определено се възползват от гардероба ѝ с дизайнерски дрехи от годините ѝ като модел.

"Запазих толкова много неща през годините, включително сватбената си рокля на Valentino. Дъщерите ми вече също започват да носят моите винтидж дрехи, но в свой собствен стил. Обичам да гледам как съчетават тоалети. Споделянето на гардероба и размяната на дрехи изглежда като втора природа за поколението на дъщерите ми".

Сузанита издаде тайната: Ето на кого най-много прилича бебето ѝ (снимка)
НОВИНИ
Автор Христина Кирилова

Сузанита издаде тайната: Ето на кого най-много прилича бебето ѝ (снимка)

Автор Христина Кирилова