Автор
Ива Петрова

От "Ергенът" до хипнозата: Неразказаната история на Алекс Гърдева

Алекс Гърдева, популярната инфлуенсърка, която спечели сърцата на зрителите по време на първия сезон на "Ергенът", направи шокиращи разкрития за личния си живот в подкаста "Не съм такъв човек".

За първи път Гърдева се осмели да говори открито за изпитанията, с които се сблъскала в "Ергенът". Брюнетката сподели защо зрителите не са видели всичко, което е станало в имението, където над 20 жени се бореха за вниманието и любовта на Виктор Стоянов. Тя разказа също и какво я е разгневило до такъв степен, че да се откаже от участието си и да напусне предаването в последните му часове.

Една от най-обичаните риалити звезди, която е желана гостенка в много други телевизионни формати, говори и за участието си в "Къщата на инфлуенсърите", като призна, че не иска да си спомня, тъй като го смята за най-голямата си грешка. Според нея продуцентите са злоупотребили с името ѝ по начин, който ще остави траен отпечатък върху живота ѝ.

Въпреки това тя говори с топли чувства за участието си в "Хелс Китчън", като изключим конфликтите ѝ с певицата Бони. Алекс я намира за недоброжелателна и сподели как наскоро се засекли двете на морето, където Бони се опитала да се сприятели с нея, но бързо осъзнала, че Алекс не е благоразположена към нея и се отдръпнала.

Алекс Гърдева с първи думи след Hell`s Kitchen: Проговори за враждата с Бони и кой е трябвало да спечели
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Алекс Гърдева с първи думи след Hell`s Kitchen: Проговори за враждата с Бони и кой е трябвало да спечели

Автор Ева Григорова

В подкаста Алекс говори и за брата, когото тя откри наскоро. Красавицата разказа как е научила за неговото съществуване и какви са взаимоотношенията им в момента.

Един от най-интересните аспекти на разговора бе нейната работа като хипнотерапевт. Алекс сподели как прилага хипноза в работата си, на кого помага и дали използва това умение в личния си живот.

View post on Instagram