Автор
Ева Григорова

Нова роля за Калин Врачански - талантливият актьор стана баща

Изненадваща новина зарадва феновете на българското кино и театър тази сутрин. Популярният актьор Калин Врачански посрещна първородната си рожба, споделяйки трогателен кадър в социалните мрежи. Споделеният момент на нежност, запечатан във фотографията на малко стъпало предизвика вълна от положителни коментари.

View post on Instagram
 

43-годишният артист, известен с дискретността си по отношение на личния живот, не беше разкрил публично, че очаква дете. От коментарите под публикацията стана ясно, че щастливият баща е посрещнал момиченце.

View post on Instagram
 

Врачански продължава да бъде дискретен относно самоличността на своята партньорка, за която се знае единствено, че е по-млада от него и работи в сферата на рекламата.

Според близки до двойката, те споделят страст към екстремните спортове и сърфирането. Запознанството им се случило през лятото, именно покрай общите им интереси. Наскоро влюбените са били забелязани да се наслаждават на романтична ваканция в Малта.

View post on Instagram
 

Новината за бащинството на Калин Врачански бележи нов, вълнуващ етап в живота на талантливия актьор, който досега фокусираше вниманието на публиката предимно върху своите роли на сцената и екрана.