Автор
Ива Петрова

За Джей Ло било истинско мъчение да гледа как бракът ѝ се разпада

За Дженифър Лопес било истинско мъчение да наблюдава как бракът ѝ с Бен Афлек се разпада и актьорът се отдръпва от нея, пише standartnews.

На 20 август певицата подаде документи за развод. Слуховете за проблемите им се появиха още през май. В документите за развода Джей Ло е посочила, че с Бен са разделени от 26 април, писаха от TMZ.

Джей Ло и Бен
Джей Ло и Бен
GettyImages

Периодът бил много труден за Лопес, защото Бен не проявявал интерес към това да спаси брака им. „Беше невероятно трудно за нея, че Бен реши да се отдръпне от брака им и да продължи с живота си, като я изоставя. Тя не искаше развод. Тя искаше да намерят разрешение на проблемите. Те се обичат един друг. Дженифър не е от типа хора, които се отказват просто така. Беше мъчение за нея да чака“, споделя източник на „People”.

Сега изпълнителната е облекчена, че е подала документи за развод. „Нейното семейство и приятелите ѝ се съгласяват, че това е било правилното решение. Тя е заобиколена от много любов и подкрепа. Тя ще бъде добре. Тя е силна и винаги излиза на върха“, коментира още източникът.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Бен Афлек и Джей Ло се събраха през пролетта на 2021 г., а през лятото на 2022 г. вдигнаха две сватби.

Защо Бен Афлек се чувства страхотно след раздялата с Джей Ло
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Защо Бен Афлек се чувства страхотно след раздялата с Джей Ло

Автор Ева Григорова