Автор
Ива Петрова

Нора Недкова: Не се срамувам от себе си

„Много пъти съм се срамувала от себе си, но в момента от нищо не ме е срам“, това призна Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова.

Красавицата разголи душата си в подкаст, забеляза HotNews.bg. В откровен разговор Нора дори се определи като Дева Мария и висока класа мадама, която не общува с българи, а само с чужденци. Нашенецът бил недорасъл и иска да го дундуркат. Нора мечтае да получи предложение за брак в Бразилия, обикаляйки с хеликоптер статуята на Христос. От думите ѝ става ясно и защо няма много кадри от почивките ѝ в чужбина – заради злобата и завистта на хората.

View post on Instagram
 

„Те нали тука си стоят на село и като ме гледат - или ме „отследват“, или почват някакви събития да ми се случват и решавам да намаля малко социалните мрежи“. Злобните коментари я следват от много години, но е свикнала, споделя Нора. „В момента няма какво да ме събори, вече съм изграден характер. Гледам да съм интелигентна жена, но на простака с интелигентност не върви“, коментира светската фурия злобните коментари на хейтърите.

View post on Instagram
 

Недкова признава, че има зад гърба си огромен опит, градила се е с години като жена и като наблюдава сегашната младеж – интимният им, сексуалният им живот, друсането, балоните и прочие, е категорична, че е направо „Дева Мария“. В сравнение с това, което е сега, някогашните ѝ изцепки са глупави и смешни, казва Нора.

Имайки самочувствието на скъпа мадама с богат житейски и всякакъв опит, плеймейтката има и високи очаквания за партньора до себе си и за собствения си живот – трябва да е стилен и класен. Българинът в голямата си част не е такъв.

View post on Instagram
 

Червеният килим в Кан е любимият ѝ фетиш и тя не пропускала нито една възможност през последните години да се „отърка“ в кинозвездите. Споделя, че не пропуска светски събития, забавления и филми.

Благородна проява: Галин спасил живота на болно момче
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Благородна проява: Галин спасил живота на болно момче

Автор Ева Григорова