Автор
Ива Петрова

Антония Петрова за трансформацията си: 13 кг надолу и живот без спорт

Антония Петрова сподели снимки, направени точно преди година, както и кадри от това лято.

„С популярността идва и критиката. Още преди години приех, че всяка промяна във визията ми ще бъде критикувана. Ако хапна повече и се снимам, ме изкарваха вечно бременна. Ако съм в добра форма и пречиствам тялото си, ме изкарваха грозно слаба. Днес обаче реших да изпреваря догадките и сама да ви разкажа за промяната ми през последната година. Точно за 1 година свалих 13 кг“, споделя носителката на титлата „Мис България“ 2009 в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

„Всяка жена има форма и тегло, в които се чувства най-добре. Две бременности и раждания в рамките на 4 години, кърменето и похапването по три пъти на ден по много се отразиха на тялото ми, въпреки добрия ми ген, на който не мога да се уповавам вечно и реших да предприема мерки, които да ми помогнат да върна старата си форма, а защо не и по-добра!“, разказва Антония Петрова-Батинкова, която навърши 40 през май.

„В момента съм в по-добра форма отпреди да забременея първия път и дори от младежките си години! И то без спорт. Знаете, че не спортувам, но пък тичам постоянно по двете си деца, които, да не забравяме, са момчета и са доста диви и игриви. Отражение дава и работохолизмът ми и работата по 12 часа на ден“, допълва блондинката, която роди второто си дете през юли 2022 г.

Тя разкрива, че е започнала да се храни само веднъж на ден, като вечеря по-рано и прилага периодично гладуване (фастинг).

„Желая на всеки от вас да намери своята рецепта за добра форма и не забравяйте, най-важно е как се чувствате. Хапвайте повече зеленчуци, повече риба, морски дарове и разнообразно месо (аз не консумирам само свинско). Старайте се да ядете непреработени храни и най-вече пийте ВОДА! Това не значи да се ограничавате съвсем, позволявам си пица, паста и бургер, но след това “неутрализирайте” с фастинг и 18 часа гладуване“, съветва тя.

През юни Антония и съпругът ѝ Ивайло Батинков отпразнуваха 6 години брак с романтично пътуване до Мароко.

Еха, каква красавица: Вижте майката на Антония Батинкова (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Еха, каква красавица: Вижте майката на Антония Батинкова (снимка)

Автор Ева Григорова

„Отпразнувахме нашата годишнина супер романтично, като се реехме високо над прекрасните пейзажи на Мароко в балон с горещ въздух. Беше магически момент, който ще остане завинаги в сърцата ни. Всяка година с теб, Ивайло, е като ново вълнуващо пътешествие – изпълнено с красота, смях и безкрайна любов“, написа тя по този повод.

Първото дете на двойката - Благовест, се роди навръх имения ден на майка си - 17 януари 2019 г., и го наричат с галеното име Бест Батинков.

На 7 юли 2022 г. на бял свят се появи и вторият им син - Ивайло Батинков-младши, когото семейството нарича Ив.