Автор
Ева Григорова

След скандалите: Диона се прибра в Бяла Слатина и проговори за любовта

Пълна трансформация се задава за Диона или вече е започнала, защото изпълнителката не само се "самоканселира" преди дни, но и е напуснала пределите на столицата и се е прибрала в родното си градче Бяла Слатина. Припомняме ви, че тя стана обект на масов хейт и тежки критики след скандалната реклама на енергийна напитка под формата на прах. Освен това в края на миналата година тя бе хваната да шофира под въздействието на опиати. Такъв бе резултатът от полевия тест.

View post on Instagram
 

Освен че претърпя катаклизми в кариерата, се оказа че Диона в момента няма и човек до себе си. Тя е категорична, че моментът не е подходящ да започва сериозна връзка, тъй като иска да му бъде напълно отдадена и ако това се случи, трябва да се оттегли от сцената. Но загатва, че не е съвсем сама, тъй като имала интерес към един човек без да издава името му.

Самата Диона споделя пред "Уикенд", че след всички скандали се е прибрала в Бяла Слатина заедно с приятели, тъй като книжката ѝ е отнета и не шофира, но се зарече, че няма да седне зад волана в следващите години, дори и след като ѝ върнат документа за управление на МПС.