Автор
Ива Петрова

Диона се завърна след скандала с нови обещания: Мрежата избухна в гняв

Фолкпевицата Диона, която възмути българската общественост наскоро заради рекламата на енергиен прах в социалната мрежа, се завърна с първи пост на профила си след скандала.

Изпълнителката благодари на всички онези, които са проявили разбиране към нея и обеща нови изяви и проекти.

View post on Instagram
 

"Има много хора, които ме подкрепят, разбират, харесват и на които им липсвам в публичното пространство! Благодаря ви за всяко съобщение, всяка мила дума и за подкрепата! Очаквайте нови проекти от мен, съвсем скоро", написа тя на профила си в Инстаграм към черно-бяла снимка в близък план на лицето ѝ.

Последователите реагираха на думите ѝ противоречиво. "Те, хората по пътя, не искат да те видят, ти се “завръщаш”… Върхът на наглостта си го достигнала", "Ей... не издържа да покажеш изкуствената мутра... Най-добрия и успешен проект, който може да сътвориш е да се изпариш", коментират разгневени фенове. "Спрете да я хейтите", "Чакаме песента от ТикТок", защитават я други.

Кенсъл: Диона е аут от предстоящите награди за инфлуенсър на годината
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Кенсъл: Диона е аут от предстоящите награди за инфлуенсър на годината

Автор Ева Григорова

Припомняме, че певицата предизвика вълна от обществено негодувание миналия месец. Рекламата на енергийния продукт, който се приема през носа, възмути дълбоко интернет потребителите.

Същите реагираха остро срещу начина, по който тя е поднесена, тъй като консумацията на продукта наподобява прием на наркотично вещество. Самата Диона, скоро преди това, беше задържана да шофира с положителна проба за кокаин.

View post on Instagram