Автор
Ева Григорова

Гущерова отвърна на хейтърите: Нека сама преценя дали съм слаба

Светлана Гущерова, която постоянно привлича вниманието било със семейни проблеми, свързани със съпруга ѝ, или с външния вид, този път реши да не мълчи и отвърна подобаващо на всички, които я нападат заради теглото ѝ.

Самата блондинка признава, че е привърженик на фастинга и през по-голямата част от денонощието гладува. А когато хапва, съвсем не прибягва до калорична храна, а единствено до плодове и салати.

View post on Instagram
 

Гущерова също така е споделяла, че е привърженик на слабата фигура и винаги държи да не качва килограми. Въпреки че напоследък е наистина много слаба, някои от последователите ѝ са сериозно разтревожени за нея, особено след последните ѝ снимки от морето, на които е плашещо фина.

В стори от тази сутрин Светлана отправя молба към всички да спрат с коментарите колко е слаба, защото и сама може да прецени дали е прекалено слаба, или не.

"Само ви моля - стига с тези възклицания колко съм слаба! Вече не е интересно. Нека сама преценя слаба ли съм, или не. Предпочитам различни и забавни отговори. Благодаря ви!", пише блондинката.