Автор
Ева Григорова

"Игри на волята" започна: Павел разказа разтърсваща история

Новият сезон на "Игри на волята" започна. Тази година изненадите за участниците стартират от самото им влизане в шоуто, като са разпределени на различни места. Рапърът Павел е от първите, които влязоха, като във визитката си той разказа факти за себе си, за които никой не беше предполагал досега.

View post on Instagram
 

Той споделя, че се готви за "Игри на волята" през последните 5 години и се възхищава всеки път, когато вижда искрата в очите на играчите. Преди това обаче е преживял много тежък период, в който е бил пристрастен към видеоигрите до степен, че е стоял преди екрана в продължение на 16 часа на ден. Имал е и страст към вредната храна и всякакви навици, свързани с нездравословния начин на живот. С месеци не е можел да се събере и да си свърши работата по песните. Докато не се разболял от Ковид на рождения си ден и бил в лошо състояние 10 дни. Именно те преобърнали нагласата му и от тогава започнал начисто - да спортува и да се храни правилно.

View post on Instagram
 

С влизането си в шоуто Павел изживя стрес, тъй като се озова абсолютно сам на плажа. След това обаче към него се присъедини танцьорката Рени и баскетболистът Светлин.