Автор
Ива Петрова

Скандал: Има ли напрежение между водещите в „Преди обед“

Напрежението в „Преди обед“ е налице едва няколко седмици след старта. Оля Малинова и Зейнеб Маджурова са във война. Зейнеб често бърка името на своята колежка и я нарича Олга. На Малинова видимо не ѝ става приятно.

От телевизията издават, че Зейнеб се държала с другите две водещи така, сякаш са ѝ подчинени. Многодетната майка смятала, че тя е звездата на предаването. Атмосферата зад кадър била много напрегната, споделят запознати.

View post on Instagram
 

„Зейнеб съвсем се самозабрави последните години, особено след като дари с деца любимия си Стоян Балевски. Повярва си много и се държи високомерно с почти всички. В къщата им прави на пух и прах чистачките, детегледачките и градинаря. Постоянно им крещи и ги унижава, държи се с тях като с втора ръка хора“, издават от обкръжението на туркинята. Тези, които я познават отблизо, са категорични, че българката с турски произход се е главозамаяла, откакто е с милионера, пише Уикенд.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Маджурова стана известна от първия сезон на „Биг Брадър“. Още тогава стана ясно, че тя се цели нависоко. Още в шоуто майка ѝ се караше, че се сваля със Здравко от Приморско, който не е подходящ за нея, защото не е заможен и не е от София.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Личи си, че Зейнеб се стреми към славата и мечтае за собствено предаване. Тя живеела с надеждата, че Оля и Франциска ще се провалят, а тя ще остане единствена водеща. Предстои да видим какво ще се случи.

Лукс ли: Вики Джумпарова в БДЖ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Лукс ли: Вики Джумпарова в БДЖ

Автор Ива Петрова