Автор
Люблена Папазова

Най-красивата ромка иска победата на всяка цена в "Островът на 100-те гривни"

Ромска красавица с огромно самочувствие и остър език влиза в битката за 300 бона в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“, което стартира с висок адреналин на Филипините. Още в първите минути на предаването, тя бе категорична, че иска парите от наградата на всяка цена и би направила всичко, за да ги спечели. Смуглата емигрантка в Германия се озова на самотния, магически красив остров с още 29 мъже и жени, готови на всичко, за да стигнат до големия финал и да вземат дял от тлъстата награда. На старта всеки от участниците сложи на ръката си по 3 гривни, всяка на стойност 3 000 лева. В напрегнатия ход на състезанието участниците ще се борят да спечелят колкото могат повече гривни.

Смуглата Грозденка, която неофициално твърди, че е от известна и богата фамилия, която цяла България познава, реши да вземе страха на конкуренцията още със стъпването си на екзотичния бял плаж.

„Аз съм кралска кобра и съм най-красивата циганка, която някога сте виждали! На острова ще си намеря мъже, които ще се грижат за мен и ще ме избутат до финала“, отсече самонадеяно тя, чу Woman.bg.

Като пълни нейни противоположности се очертават двете златни момичета на Острова - бившите гимнастички Мая Пауновска и Бистра Старейшинска, които още в първите минути дадоха заявка, че не се страхуват от тежките условия и сами ще се борят да стигнат до финала, без да разчитат на помощта на мъже.