Автор
Ева Григорова

Евгени май призна за раздялата с Валерия: Романтик съм, но това не е достатъчно

Изглежда, че шоуто "Ергенът" не е донесло късмет в любовта на участниците. Или поне не на самите "ергени". След като Виктор в първи сезон беше принуден да даде годежния пръстен на Виктория Капитонова, а тази година Алек Младенов остави двете финалистки Магдалена и Надежда разплакани и без никакво обяснение, сякаш и Евгени в момента е свободен.

Припомняме ви, че той единствено избра победителка, в която изглеждаше влюбен - защитничката на правата на животните Валерия. Всъщност двамата се задържаха заедно дълго време и дори публично говореха за плановете си за бъдещето, които включваха сватба и наследници. Но сякаш искрата помежду им е изгаснала.

View post on Instagram
 

За раздяла между Евгени и Валерия се говори отдавна, но едва сега пианистът сподели мисли по темата "любов" в Инстаграм и изглежда така сякаш няма човек до себе си в момента:

"Романтик човек съм. Проблемът е, че повечето хора вярват, че това е достатъчно в едни взаимоотношения. Живеем във време, когато при първото неудобство, започваме да гледаме вратата и сменяме партньорите като носни кърпи. Нищо качествено и трайно не е създадено в света по този начин", казва той.