Автор
Ева Григорова

Микяй от "Игри на волята": Шампион на тепиха и в живота

Шампионът по борба Микяй Наим е сред участниците в сезон 6 на "Игри на волята". Той е в племето на Дръзките, заедно с рапъра Павел и инфлуенсърката Рени. Във визитката спортистът беше представен с големите си успехи и щастливото му семейство.

От "Блиц" припомнят, че Микяй беше с временно спрени състезателни права от Антидопинговия център на България, след като е имало съмнение за манипулиране на пробата от 2022 г., за която се води дело. В момента Наим продължава да бъде активен член на БФБ, следвайки всички необходими правила и изисквания на спортната федерация.

Микяй Наим не успя да вземе квота за Париж, след като се яви на квалификациите в Баку.

View post on Instagram
 

Това лято Микяй замина за Северното Черноморие, където се изявява в екстремното риалити "Игри на волята" и е твърдо решен да излезе победител в сезон 6.

Освен с успехите в спорта, Микяй е много популярен и в социалните мрежи, благодарение на любимата си Ясмин Кирилова, която е много активна в ТикТок. Но всъщност и в тази сфера той бе замесен в скандал. Името на любимата му се завъртя в медиите през последната година, след като тя получи многобройни и ужасяващи заплахи в мрежата от пловдивчанката Гергана Неделчева, която е нападала словесно и певицата Дара Екимова. В момента случаят е стигнал до съда и предстои да бъде разрешен.