Автор
Ива Петрова

Башар Рахал за първи път говори за новата жена до себе си и вълнуващите си планове

Актьорът Башар Рахал за първи път открито призна, че има нова дама в живота си.

Според информация от Hotnews.bg, звездата излиза с очарователната актриса Любомира Башева, която е близо два пъти по-млада от него. Двамата са партньори не само в живота, но и на сцената – заедно играят в спектакъла "Отблизо".

View post on Instagram
 

В интервю Рахал, който вече има един брак зад гърба си и две дъщери, едната на възрастта на Любомира, сподели лаконично, че "Бубето", както нежно я наричат, е в добри ръце и той се грижи прекрасно за нея.

View post on Instagram
 

Актьор с охота разкри за романтичното им пътешествие до Франция, където двамата се наслаждавали на времето си с близки приятели, сред които Луиза Григорова и режисьора Мартин Макариев.

Освен за любовта, Рахал не пропусна да отбележи и успешните професионални проекти, които правят тази година особено специална за него. Декември ще бъде важен месец за актьора, който ще представи новия си филм "Без крила". Но това не е всичко – той ще бъде и водещ на риалити шоуто "Биг Брадър", заедно с Александра Богданска, която прави своя дебют като основен водещ на живо предаване.

Башар Рахал и Алекс Богданска ще са водещи на Биг Брадър
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Башар Рахал и Алекс Богданска ще са водещи на Биг Брадър

Автор Ива Петрова

Александра, известна с участието си в предаването и с брака си с Даниел Петканов в къщата на "Биг Брадър", шеговито предупреди Рахал: „Видя ли риалити, се женя“.

За Богданска това е първа възможност да води шоу на живо. Макар да има опит като репортер в "Гласът на България", тя досега не е заемала толкова ключова роля.