Автор
Ива Петрова

Братът на изчезналата криптокралица Ружа вдига сватба: Вижте невестата (Снимки)

Братът на скандално известната криптокралица Ружа Игнатова - Константин, скоро ще мине под венчило.

След като прекара близо три години в американски затвор и стана ключов свидетел срещу сестра си, която изчезна с милиарди евро, измамени чрез пирамидалната схема OneCoin, Константин се готви за ново начало в личния си живот. Това става ясно от предсватбената му фотосесия с любимата му, направена от Srebar photography.

View post on Instagram
 

Той и избраницата му Стефани са заедно от съвсем кратко време, но вече са решили, че искат да споделят живота си заедно. Сватбената церемония ще се състои на морския бряг, като само тесен кръг от техни приятели ще присъства на тържеството.

След сватбата двойката планира екзотично медено пътешествие. Те също така открито споделят, че работят усилено за разширяване на семейството.

Холивуд снима филм за финансовата пирамида на българката Ружа Игнатова
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

Холивуд снима филм за финансовата пирамида на българката Ружа Игнатова

"Озадачени сме! Константин се запозна със Стефани на техно парти през лятото и двамата веднага си допаднаха. От тогава са непрекъсато заедно, а тя се премести да живее при него в София. Константин е лудо влюбен и казва, че тя е най-хубавото нещо, което му се е случвало в живота", разказват близките на двойката.

"Един мой приятел ми каза: "Не е ли смешно, че всичко, което трябва да оцелее биологично, идва по двойки? Бели дробове, бъбреци, уши, очи и така нататък. Но ние започваме да живеем, когато сърцата започнат да бият по двойки. Може би това е целта на живота, намирането на един човек, който те учи да бъдеш пълноценен", прочувствено пише Константин Игнатов в социалните мрежи по повод новата си изгора, с която скоро ще се венчаят пред очите на Бог.

View post on Instagram