Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през октомври е възможно да имате повече работа и стрес

Скъпи Лъвове, Слънцето засяга третия ви дом до 22 октомври, което поставя фокуса върху комуникацията, кратките пътувания и отношенията с братя и сестри и близки. Това е време, когато думите ви имат допълнителна сила и можете да използвате гласа си, за да влияете, да вдъхновявате и да преговаряте по пътя към всичко, което искате.

Възможно е да имате повече работа и стрес. Що се отнася до професионалната област, препоръчително е да намалите скоростта и да се организирате правилно, защото в противен случай няма да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Внимавайте обаче, особено през първата половина на месеца, да не изпаднете в монотонност, тъй като това може да предизвика демотивация за изпълнение на планираните задачи. През втората половина на месеца обаче се събуждат нови планове и идеи. Планирайте и подгответе всичко, което е важно за вас.

Тригонът на Венера и Сатурн в началото на месеца може да бъде полезен за вашите финанси и здраве, ако сте отворени към нови методи и променящи се приоритети. Тенденцията ще бъде подкрепена по-късно от хармоничен аспект между Меркурий и Юпитер.

Венера остава във вашия четвърти сектор на дома и семейството до 17 октомври, което може да създаде хармонична и любяща атмосфера в семейния живот. Ще се стремите към хармония и красота в личния си живот. Това е време, в което можете да задълбочите отношенията с най-близките си, може би като прекарвате повече време у дома или създавате уютна атмосфера, в която вие и членовете на семейството можете да се наслаждавате на компанията си. Ако е имало напрежение в семейството, Венера предлага възможност за изцеление и помирение.

Тези зодии ще се върнат при бившите си през есента
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези зодии ще се върнат при бившите си през есента

Автор Евелин Попадийна