Автор
Антония Михайлова

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври

Астрологът и таролог Юлия Лифанова обяснява защо Вселената ще се фокусира върху определени зодии и как това ще бъде свързано с 2025 г.

Овен

Коридорът на затъмнението засяга вашия сектор на взаимоотношения и именно в него ще се случи Новолунието и Слънчевото затъмнение на 2 октомври. Сякаш самата карма може да доведе в живота ви нов човек или обстоятелства във вече съществуващ съюз. В този случай ще трябва да се научите да комуникирате с онези хора, които наистина ви носят щастие, без да оставят след себе си негативни мисли или тревожност. Възможно е на 2 октомври Вселената да ви изправи пред подобно предизвикателство и да ви предложи „съмнителен“ романс - например с обвързан човек или с такъв, който може да ви напомня за предишната ви връзка.

Дева

Затъмнението в Риби на 18 септември се случва във вашия сектор на отношенията, което обещава завършването на важен цикъл в любовта. Например вие и вашият партньор може да решите да направите голяма промяна (брак, развод, раждане на дете). Възможно е също така във връзката ви да се появи трети човек вследствие на авантюра, която сте започнали още през март 2024 г.

Затъмнението и самият коридор на затъмнението до 2 октомври ще бъдат логично свързани със събитията, които ще се случат през пролетта на 2025 г. Затова внимателно наблюдавайте какво се случва във вашата връзка - ситуацията може в крайна сметка да повлияе на следващата ви година.

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на лунното затъмнение на 18 септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на лунното затъмнение на 18 септември

Автор Антония Михайлова

Везни

Коридорът на затъмнението влияе върху оста на връзката ви и всичко най-интересно може да се случи след Пълнолуние в Овен, което ще настъпи на 17 октомври. Интересното е, че в този ден диспозиторът на събитието - Марс, ще бъде в най-високата точка на наталната карта.

За много Везни свещеното вземане на решения вероятно е свързано с темата за любовта - брак, развод или съдбовно събитие в живота на вашия партньор, например - повишение, уволнение, промяна на статус, титла... В резултат на това отношенията помежду ви могат да се променят драстично.