Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, октомври ви носи нова любов

Скъпи Деви, октомври несъмнено е свързан с идеите за промяна. Можете да разчитате на напълно ново начало в живота си. Месецът ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност.

През следващите седмици не се колебайте да почукате на нови врати и да предложите услугите си. Имате много качества, които са особено добре разгърнати в професионален аспект.

Способността ви да създавате връзки ще ви помогне да поемете нови отговорности. Марс в Рак, в единадесетият ви дом през месеца, подчертава важността на сътрудничеството с другите, за да постигнете целите си.

Чувствайте се свободни да се съсредоточите върху себе си през този месец – целите си, идентичността си, външния си вид и начина, по който искате светът да ви забележи. Може да се появят нови желания и мечти. Възможна е дори нова любов.

Някои Деви ще пътуват през този период, особено на къси разстояния, по време на транзита на Венера в 3-ти слънчев дом до 17-ти октомври. Възможни са неочаквани повреди на колата или на техниката в дома. Може да се нуждаете от по-добър контрол върху финансите си. Освен това се пазете от фалшиви финансови възможности.

Оставете се да бъдете повлияни от другите, само когато това е нещо положително и конструктивно. Запазете хладнокръвие и внимателно избирайте битките си. Внимавайте да няма изострени реакции, преливащи емоции, авторитарно отношение към членовете на семейството.

Много е важно да контролирате думите си и да се въздържате от критики към близките си. Ако не сте готови да отстъпите и да направите компромиси, ще ви бъде особено трудно общуването. Важно е да се търси яснота. Всъщност имате нужда от пространство за себе си през месеца и също трябва да излизате с хора, на които можете да се доверите и които ви приемат такива, каквито сте.