Автор
Ива Петрова

Мария Игнатова наруши мълчанието за връзката си с Нойзи навръх рождения си ден

Мария Игнатова за първи път наруши мълчанието за отношенията си със съпруга си Ивайло Цветков-Нойзи, откакто той бе арестуван миналия ноември. Водещата отхвърли всички спекулации за евентуална раздяла, подчертавайки, че тя и Ивайло са все още заедно и силно свързани един с друг, пише Intrigi.bg.

В знак на любов и подкрепа Мария публикува красива снимка с огромен розов букет, подарен от Нойзи, придружена от милото послание: "Обичам те, Ивайло Цветков-Нойзи".

Поводът за този романтичен жест е рожденият ден на Мария, който тя празнува именно днес. В профила си в Инстаграм Игнатова сподели как съпругът ѝ я е изненадал още рано сутринта с красивите цветя, като призна, че това е най-сърдечната изненада за празника ѝ.

След скандала покрай ареста на Нойзи за шофиране в нетрезво състояние Мария избра да запази мълчание и да спре споделянето на снимки и постове, свързани с него. Тази пауза породи множество слухове, че тя се е дистанцирала от съпруга си заради неговите проблеми с алкохола.

Мария Игнатова и Рачков се събират: Ще има ли нова искра?
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мария Игнатова и Рачков се събират: Ще има ли нова искра?

Автор Ива Петрова

През последните дни Игнатова отново прикова вниманието на медиите, след като неочаквано се завърна на екран заедно с бившия си партньор Димитър Рачков в шоуто "Пееш или лъжеш". Техните приятелски отношения предизвикаха нови спекулации за евентуален развод с Нойзи.

Но навръх рождения си ден Мария сложи край на всички догадки. Със своето публично обявяване на любовта си към Нойзи тя ясно показва, че бракът им е стабилен и че двамата все още са заедно. Изглежда, че Ивайло също подкрепя съпругата си, дори когато тя работи с бившия си, без да има съмнения за отношенията им.

View post on Instagram