Автор
Веселина Петрова

Семейни драми: Проблеми между Мила Кунис и Аштън Къчър заради Шон "Диди" Комбс

Аштън Къчър и Мила Кунис са една от най-харесваните холивудски двойки. Срещат се на снимачната площадка на сериала "Шеметни години", където играят двойка. В реалния живот обаче искрите помежду им пламват чак в началото на 2012 г. По това време Аштън тъкмо се е развел с Деми Мур, а Мила Кунис се е разделила с дългогодишния си партньор Маколи Кълкин.

Романтичната приказка на двамата актьори продължава със сватбата им през юли 2015 г. Имат две деца - дъщеря им Уайът (9 г.) и синът им Димитри (7 г.).

View post on Instagram
 

В свое интервю за People миналата година Аштън Кътчър сподели, че най-важната роля в живота му е тази на баща. Освен това той не спира да показва колко много цени семейството си, включително и в социалните мрежи.

Миналото лято Аштън сподели снимка на Мила Кунис от тяхна почивка на тропическа дестинация, към която написа: "Аз съм най-големият късметлия."

Неочаквано обаче съвсем наскоро се появиха твърдения, че двойката е пред раздяла. А повод за проблемите е арестът на Шон "Диди" Комбс, известен още и като Пъф Деди.

Преди вече повече от седмица стана ясно, че той е обвинен в сексуален трафик, рекет и склоняване към проституция. Няколко дни след това в социалните мрежи се появиха стари общи снимки на рапъра с Аштън. Предполага се, че именно приятелството отпреди години между двамата е обтегнало отношенията в звездното семейство.

Според източник на People спекулациите, че Аштън Кътчър и Мила Кунис са пред раздяла, са "абсолютно нелепи и неверни". Друг информатор пък добавя, че 46-годишният актьор не е замесен в деянията на рапъра, предава lifestyle.