Автор
Роси Кацарова

Къчър казал "Обичам те" на Кунис след препиване с текила

Аштън Къчър сподели подробности за началото на връзката си с Мила Кунис в предаването Our Future Selves.

В шоу продукцията участва и кънтри певецът Кени Чесни, който предразположи актьора към откровения.

Оказва се, че изпълнение на Чесни е вдъхновило Аштън да си спомни как за първи път е признал за любовта си на Мила.

"Първият път, когато казах на жена ми, че я обичам, беше на твоята песен You and Tequila ("Ти и Текила"). Трябва да съм прекалил с текилата. Появих се в къщата ѝ пиян в два през нощта и просто започнах да викам: "Побърквам съм по теб и текилата!“. Признах ѝ любовта си, а тя каза: "Не го казвай, ако не го чувстваш истински. Когато утре се събудиш с махмурлук, ще ме обичаш ли все още?" Събудих се на следващата сутрин и ѝ казах: "Все още те обичам".

"Нямах представа, че съм участвал в толкова интимен момент от живота ви", с лека изненада сподели Кени Чесни.

Припомняме ви, че Аштън Къчър и Мила Кунис са добри познати дълги години преди да станат интимни. Двамата се срещат на снимките на сериала "Шоуто от 70-те", когато актьорът е на 20 години, а бъдещата му съпруга едва на 15. Според сюжета, те играят влюбена двойка, като Мила веднъж призна, че именно на снимачната площадка и точно с Аштън е била първата целувка в живота ѝ.

Актьорите стават двойка години по-късно, чак през 2012 г., след като Аштън се развежда с Деми Мур. Къчър и Мила се женят три години по-късно. Двамата имат две деца - 7-годишния Уайът и 5-годишния Димитри.

Миналия месец Къчър разкри за първи път, че е прекарал рядко автоимунно заболяване, наречено васкулит, заради което почти губи зрението, слуха и способността да ходи. Според актьора, възстановяването му е отнело година, но сега той е напълно здрав.

Четете още: Мила Кунис: Само хуморът ми помага с мъжете