Начос с пиле и боб - перфектното ястие, което да сервирате на гостите.

Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 20 минути
Порции: 6

Необходими продукти:
2 с.л.  зехтин
500 г пилешка кайма
1 опаковка Philadelphia Оригинал 175 г
1 сладък картоф, нарязан на кубчета
1 глава лук, нарязан на кубчета
1 ч.л. пушен пипер
1 ч.л. кимион
1 ч.л. чесън на прах
1 ч.л. лют пипер на люспи
1 ч.л .сол
черен пипер на вкус
1 консерва от 400 г отцеден черен боб
1 опаковка царевичен чипс
200 г настъргана суха моцарела

кориандър, пресен лук, лайм – за сервиране

За соса:
1 опаковка крем сирене Philadelphia Оригинал 175 г
сока от 2 лайма

Приготовление:
1. Загрейте фурната до 220 градуса.
2. Загрейте зехтина в широк тиган на средно силен огън и сложете каймата, сладкия картоф и лука. Гответе 5-6 минути, като разбърквате често, докато каймата покафенее.
3. Прибавете подправките, чесъна и солта, разбъркайте и покрийте с капак. 
4. Намалете котлона и гответе около 10 минути, докато картофите омекнат.
5. Прехвърлете сместа в купа, смесете с боба и разбъркайте. С лъжичка сложете Philadelphia Оригинал и поръсете с половината моцарела.
6. Отгоре сложете отново чипс, сместа с кайма и останалата моцарела.
7. Печете 15 минути, а през това време пригответе топингите.
8. В купа сложете крем сиренето Philadelphia, добавете сока от лайм и разбъркайте.
9. Нарежете халапеньо чушките на колеца, лаймът на резенчета и отделете листа кориандър. 
10. Извадете чипса от фурната и гарнирайте с червен лук, Philadelphia сос, лайм, халапеньо и кориандър.

(в материала има продуктово позициониране)