Автор
Ива Петрова

Трескаво напрежение, бойкот и обиди: Безмилостната битка на племената продължава с неочаквана елиминация

В снощния епизод на "Игри на волята" племето на Гордите изпадна в хаос след организирания бойкот, предвождан от капитана Добрин. Съюзът, създаден срещу отритнатия бизнесмен Кралев, успя да саботира състезанието за спасение, умишлено загубвайки битката.

Тяхната цел беше ясна - да елиминират Кралев и неговия най-близък съюзник - плувеца Благой, на следващите елиминации. В същото време Дръзките, водени от бореца Микяй, взеха категорична победа, а Силните на денталния хирург Анджела завършиха на второ място.

Завръщането на Кралев в лагера на Гордите породи вълна от напрежение, което се разля из всички племена. В опит да укрепи позициите си, бизнесменът изпрати танцьорката Пелипенко при Силните, което доведе до принудително изпращане на младата студентка Миряна в Блатото.

Номинационният сблъсък започна трудно за Дръзките, но благодарение на професионализма на бореца Микяй, те обърнаха играта и извоюваха победата. Второто място на Силните беше резултат от успешния саботаж, координиран от Добрин.

"Игри на волята": Симеон Кралев се връща обратно при Жълтите
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

"Игри на волята": Симеон Кралев се връща обратно при Жълтите

Автор Ева Григорова

Кулминацията настъпи по време на съвета край огъня, където водещата Ралица Паскалева стана свидетел на ожесточени разпри и обиди между Кралев и останалите участници от Гордите. Гневът и напрежението доминираха дискусиите, а след вота стана ясно, че двама участници трябва да напуснат играта – плувецът Благой и противникът на Кралев - Димитър.

Довечера зрителите могат да очакват втората битка за спасение и нова, шокираща елиминация, която ще разтърси племената.

View post on Instagram