Автор
Ива Петрова

Силвия е в основата: Напрежението между Ангел и Раду от „Игри на волята“ расте

Повод за ожесточен спор между Ангел и Раду в „Игри на волята“ станаха гащите на Силвия. Искрите, които прехвърчаха между двамата, притесниха някои от участниците, а в социалните мрежи предизвикаха истински, още по-голям, спор.

Всичко започна, когато Раду се заяде със Силвия, обвинявайки я, че носи „маска“ пред останалите от племето „Силни“ и че се облича предизвикателно.

„До 11 часа ходиш по нощнички и къси гащи. Това за мен са номерца и неуважение към моята жена, тази на Ангел и гаджето на Кала!“, заяви бизнесменът.

View post on Instagram
 

Силвия не остана длъжна, отвръщайки му, че ако наистина имаше проблем със съпругата му, той нямаше да участва в шоу и да прави подобни забележки в национален ефир. Напрежението обаче нарасна, когато Раду се опита да намеси Ангел, настоявайки той да потвърди, че е виждал въпросните гащи на Силвия. Това обаче преля чашата на шампиона по вдигане на тежести, който каза: „Все аз съм ти в устата, бе, престани!“.

View post on Instagram
 

Ангел защити позицията си, че всеки има право да се облича както пожелае. Спорът бе на косъм да ескалира до физическа саморазправа, но съплеменниците им успяха да ги разтърват.

Бистра е най-богата в "Островът на 100-те гривни": 11 гривни и нова любов
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Бистра е най-богата в "Островът на 100-те гривни": 11 гривни и нова любов

Автор Ива Петрова