Автор
Ева Григорова

Ваня Джаферович влезе в жесток скандал с куриер

Ваня Джаферович, който в момента се изявява в сферата на ресторантьорския бизнес, е влязъл в сериозен конфликт с куриер, който трябвало да достави храна от неговия ресторант до клиент.

Вместо гладка комуникация обаче, между двамата ескалирала словесна престрелка, включваща обиди и груби думи. Причината за това, според бившия футболист, била проблем в приложението за поръчки и липсата на елементарна култура от страна на куриера, научаваме от "Галерия".

View post on Instagram
 

Победителят от "Сървайвър: Камбоджа" и водещ на Survivor 7 споделя в медийното пространство, че ситуацията го е принудила да се намеси лично, за да реши проблема на по-високо ниво.

За съжаление нещата не само не се подобрили, но напрежението довело до разрив в отношенията между него и фирмата, отговаряща за доставките в София.

Ваня Джаферович за водещите на "Преди обед": По-лошо щеше да бъде да го водим аз и жена ми
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ваня Джаферович за водещите на "Преди обед": По-лошо щеше да бъде да го водим аз и жена ми

Автор Ева Григорова

След острия конфликт с куриера, чието име остава неразкрито, Джаферович е взел решението да прекрати договора си с компанията за доставки.

Тази история, разказана от самия Джаферович, е пример за това как понякога дори най-добрите бизнес идеи се сблъскват с неочаквани пречки и напрежение.

View post on Instagram