Автор
Ева Григорова

Нова глава в живота на Еминем: Рапърът разкри, че ще стане дядо

В трогателното видео към новия си сингъл Temporary, Еминем разкри, че ще стане дядо.

Песента, включена в последния албум на рапъра The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), е посветена на дъщеря му Хейли Джейд. В края на видеото тя изненадва баща си, като му подарява фланелка с надпис "Дядо" и номер едно, заедно със снимка от ултразвуковия си преглед.

Самото видео представлява монтаж от кадри на Еминем и Хейли заедно през годините, редувани с кадри от сватбата ѝ през май. В клипа той се опитва да сдържи сълзите си, когато я вижда за първи път в бяла рокля и танцува с нея, докато гостите ги наблюдават.

Хейли сама обяви бременността си в Instagram, публикувайки снимки със съпруга си и надпис "Мама и татко от 2025 г." Тя се запозна със съпруга си Еван Макклинток в Щатския университет на Мичиган през 2016 г.

Temporary, с участието на Скайлар Грей, е една от двете песни в The Death of Slim Shady, посветени на децата му. Somebody Save Me, друг сингъл от албума с участието на Джели Рол, е извинение към децата му за недостатъците му като баща.

View post on Instagram
 

Дванадесетият албум на Еминем излезе през юли след серия от издадени сингли, включително Houdini и Tobey с участието на Биг Шон и Бейбитрон. Проектът дебютира на първо място в Billboard 200 и наскоро се върна в топ 10 след издаването на разширената версия Expanded Mourner's Edition.