Автор
Ева Григорова

Златка призна дали е в развод и в какви отношения е с Джизъса

Златка Райкова-Хачатрян е от известните дами, за които периодично се говори, че може би са в развод. Или че са бременни. Е, през последните седмици усилено се спекулира, че любовта ѝ с Карен е приключила и двамата са пред раздяла. Естествено, никой не знае истината по-добре от самите Златка и Карен и най-накрая научихме отговора от първа ръка.

Блондинката отново влезе в разговор с последователите си в Инстаграм, като един от въпросите бе "Вярно ли се развеждате с Карен". Този път Златка реши да не използва думи, а нещо по-силно - да опише отегчението си от въпроса с емоджи и сладка снимка от рождения ден на по-големия ѝ син Благой-младши, на която позира с любимия си Карен, рожденика и сина ѝ Карен-младши. Макар и да не казва нито дума, става ясно, че тя е все така щастливо влюбена в съпруга си и никой не мисли за развод, напротив.

Златка стигна и по-далеч в откритостта си с феновете, като отговори и на въпроса в какви отношения е с бившия футболист Благой Георгиев и дали той е бил на рождения ден на сина си от нея. Инфлуенсърката отговори, че Джизъса и Благой-младши са прекарали време заедно по случай празника и че в момента тя е в добри отношения с него.