Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците да спазват обещанията си, Везните ще са изправени пред трудни решения

Добър, щастлив и креативен ден, ако стриктно следвате житейските си принципи, вярвания и идеали. Най-добре е да планирате бъдещето си на този ден.

Овен – Балансът не е силната ви страна, но през този ден трябва да бъдете по-търпеливи с партньора си по важен въпрос. Опитайте се да контролирате нервността. Ще трябва да се справите с някаква работа, така че бъдете внимателни.

Телец – Звездите са на ваша страна и ви гарантират щастливи и спокойни моменти. Ще чувствате нуждата да поддържате спокойствие, особено в семейната сфера. Очаква ви един наистина положителен ден. Много от вас ще се сблъскат с редица добри опции.

Близнаци – Трябва да се справите със семеен проблем, така че трябва да бъдете възможно най-разбиращи и толерантни, за да не нараните другите. Ако сте сами, можете да създадете нови приятелства, но се пазете от измамници.

Рак – Любовта днес ще ви даде силни емоции. Ако давате обещания, опитайте се да ги спазите, защото гордостта ви е заложена на карта. Всяко неочаквано нещо ще наруши спокойствието на семейството ви.

Лъв – Този ден ще ви намери заредени с ентусиазъм и еуфория и всичко ще върви добре. Ще бъдете готови да проектирате бъдещето с партньора си. Тези, които са сами, ще бъдат оптимисти и ще желаят да се включат в нови връзки.

Дева – Въпреки не особено благоприятното влияние на луната, емоционалното ви състояние се прогнозира като добро. В личната сфера ентусиазираното приемане на предложенията на партньора ще ви направи изключително доволни.

Везни – В отношенията между двойки и семейства се прогнозират поредица от напрежения. Просто покажете правилно отношение в любовта и бъдете възможно най-отговорни. Трябва да вземете трудни решения за това какво наистина искате.

Скорпион – Опитайте се да бъдете по-зрели в сантименталната сфера. Да се надяваме денят да ви донесе позитивност, премахвайки всяка скука, която сте имали. Имате страхотни идеи за лични проекти, така че не позволявайте да бъдете повлияни от противоположни мнения.

Стрелец – Има неща за завършване, дори и да е неделя. Всичко върви според вашите планове. За необвързаните днес ще има много обстоятелства в полза на създаването на нови познанства. Тогава, ако сте на прав път, ще имате много радост.

Козирог – Ще се чувствате уморени от последните си ангажименти. Ще бъдете погълнати от променливо настроение, особено в сантименталната сфера, където не са изключени нови противоречия. Запазете спокойствие, тъй като всяка ситуация е мимолетна.

Водолей – Тази неделя ще бъде доста благоприятна и прогнозира разрешаването на някои изключително сложни ситуации. Ще получите добри новини, което ще ви направи изключително оптимистични. Можете да започнете да засаждате "семена" за нови проекти.

Риби – Каквото и да мислите, не се оставяйте да бъдете спрени от съмнения, които сега нямат причина да съществуват. Не правете грешни заключения от отношението на партньорите си, а се опитайте да разберете мотивацията.

5-те зодии, които пленяват сърцето, без дори да се опитват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

5-те зодии, които пленяват сърцето, без дори да се опитват

Автор Теодор Муховски