Автор
Веселина Петрова

Тези 6 зодии ще се радват на голям късмет през октомври

Съдбата ще бъде невероятно благосклонна към представителите на шест зодиакални знака. Ето кои са те:

Телец

Имате късмета да сте се родили в знак, който ви дава огромен устрем, страст, увереност, сила и харизма. Благодарение на тези вродени качества, успявате да си проправите път към успеха и да противодействате на всеки лош късмет с волята и решимостта да го преодолеете.

Близнаци

Не харчете пари за дребни удоволствия, оценете късмета, с който ви даряват звездите и използвайте спечеленото за нещо голямо. Когато става въпрос за здраве и пари, вие получавате от съдбата винаги повече от останалите зодии.

Лъв

Ще се радвате на страхотно изобилие - и в любовта, и в кариерата, във финансите също. Просто трябва да овладеете магията, с която сте дарени.

ВезниВезни, потокът на изобилието няма да подмине и вас. Научете се да вярвате в това, че заслужавате всичко, с което идва при вас. Изхвърлете страховете зад борда и давайте пълен напред.

СтрелецМоже да нямате особен късмет, когато става въпрос за материално богатство, но ако имате любов и здраве, сте по-богати от най-големия милиардер. А и парите няма да ви подминат, пише Actualno.

Риби

Ще се радвате на романтика и добро здраве. А когато сте щастливи, със сигурност ще измислите начин и да привлечете пари, нали?