Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Време е за любов, за есенна романтика и да разберем какво ще е в душата на всяка зодия през следващата седмица:

Овен

Скъпи Овни, време е да прегърнете хубавата промяна, която се задава в любовния ви живот. Ще привлечете всичко, за което мечтаете, звездите ви призовават единствено да бъдете по-смели.

Телец

Скъпи Телци, възможни са предизвикателства в любовта, но всичко ще се случи по най-добрия за вас начин. Време е да проведете разговор с онзи специален човек, за когото толкова много мислите и всичко ще се нареди, точно както искате.

Близнаци

Скъпи Близнаци, звездите ви напомнят да отделите повече време да се насладите на малките радости в любовта, без да правите планове за бъдещето. Любувайте се на сегашния момент, ще бъдете много щастливи.

Рак

Скъпи Раци, бъдете открити и честни с партньора за чувствата и нуждите си. Не се страхувайте да заявите очакванията си и по-малко се съобразявайте с чуждите.

Лъв

Скъпи Лъвове, отделете повече време и внимание за себе си, така ще привлечете любовта, за която мечтаете. Звездите съветват да се съсредоточите върху всичко, което заслужавате - грижа, внимание и обожание от страна на половинката. Знаете как да ги получите.

Дева

Скъпи Деви, предстоят много сладки разговори с любимия човек. Радвайте се на всеки момент, ще получите и яснота в отношенията, не забравяйте да бъдете открити за чувствата си.

Везни

Скъпи Везни, има много силна енергия около вас, все пак се намираме във вашия период от годината. Излъчвате повече харизма и сексапил - следващата седмица е перфектното време да привлечете мечтаната половинка, не отказвайте покани за срещи.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, звездите ви предизвикват точно сега да помислите какво наистина искате и очаквате от любовния си живот. Поставете си цели, моментът е подходящ да започнете отначало или да продължите активно в посоката, която сте избрали.

Стрелец

Скъпи Стрелци, възможно е през следващите дни да разберете, че сте израснали емоционално в любовта и може би приоритетите ви са се проминили. Не се страхувайте да признаете пред себе си какво очаквате от партньора си и да заявите желанията си на глас.

Козирог

Скъпи Козирози, животът е такъв, какъвто си го направите и това важи с пълна сила и за любовта. Ако усещате нужда от промяна, смело тръгнете към нея, всичко е в името на щастието, а вие го заслужавате. Очакват ви много красиви и романтични мигове през следващите дни.

Водолей

Скъпи Водолеи, предстои ви много вълнуващ период, изпълнен със страст и положителни преживявания в любовта. Бъдете уверени и правете точно това, което искате в момента.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица ще бъдете романтично настроени и ще усетите, че сте още по-чувствителни физически. Това ще доведе до незабравими, страстни преживявания, а звездите предполагат, че е възможно да се съберете с човек, с когото може би сте имали връзка в миналото.