Автор
Евелин Попадийна

Истински късметлии: Дъжд от пари ще се изсипе върху тези 2 зодии през октомври

Октомври ще бъде месец на финансов успех за представителите на зодия Овен и зодия Близнаци. Според астролозите, тези знаци ще могат да разчитат на значително подобрение на финансовото си състояние. Особено успешна се очертава втората половина на месеца, когато ще могат да се възползват от нови възможности за подобряване на финансовите възможности. Все пак, нека не забравят, че успехът изисква не само късмет, но и упорит труд.

Овен
Ключът към успеха, за представителите на зодия Овен, се крие във вниманието и постоянството им. Колкото по-активни са, толкова по-бързо ще могат да достигнат нови висоти и да увеличат доходите си. Финансовият растеж ще се отрази не само на професионалния им живот, но и в личните взаимоотношения, където ще се чувстват щастливи. Представителите на зодия Овен трябва да се доверяват повече на вътрешния си глас и да разчитат на собствените си сили.

Близнаци
Пред Близнаците се открива възможност за участие в големи проекти. Задачата им е ясно да формулират целите си. Колкото по-ясни и конкретни задачи са си поставили, толкова по-бързо ще могат да ги реализират. Късметът ще е на тяхна страна, ако успеят да подредят правилно приоритетите си и да се съсредоточат в изпълнението им.

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври

Автор Антония Михайлова