Автор
Ива Петрова

Кая Джоунс с ужасяващи признания: жрици на любовта ли са били The Pussycat Dolls

Бивша танцьорка от групата The Pussycat Dolls сподели, че бандата всъщност е била „фасада“. Била направена с цел проституция.

Кая Джоунс, която беше част от групата от 2003 до 2004 г., направи разкритието в социалната мрежа Х. Тя обясни, че така и не е успяла да се приобщи към останалите момичета, на които им било заявено, че „трябва да правят всичко“, което им се кажи, включително и да спят, с когото им бъде наредено.

View post on Instagram
 

„Това е истината. Не бях част от момичешка банда. Бях част от мрежа за проституция. О, и междувременно се оказа, че сме пеели и сме станали известни. А парите отидоха в джобовете на тези, които ни притежаваха“, написа Джоунс, която взима решението да напусне групата и да гради самостоятелна кариера.

„Робин (основателката на групата) и звукозаписната компания взимаха всичките пари. На нас ни се плащаха по 500 долара седмично. Междувременно бяхме насилвани и използвани. Такива са фактите“, добавя още тя.

The Pussycat Dolls
The Pussycat Dolls

Изпълнителката сподели също, че е подала сигнал за всичко това през 2017 г., но никой не ѝ повярвал. „Опитваха се да ни накарат да мълчим, но ние станахме по-силни. Опитваха се да ни упоят, но ние останахме будни. Дори се опитаха да ни сложат в черен списък, но феновете ни караха да вървим напред. Вече не сме момиченца“, каза Джоунс и уточни, че всяка една от тях е била подлагана на насилие.

„Защо не сме подали жалба? Защото всички бяхме заплашвани. Лично на мен ми беше казано, че ако си отворя устата, ще бъда мъртва или в най-добрия случай с кариерата ми ще бъде свършено. За да бъдеш част от отбора, трябва да играеш с отбора. Което значи да си легнеш, с когото ти кажат“, завършва Джоунс.

Припомняме, че The Pussycat Dolls бяха фурор в първите години на този век. Оттам изгря и звездата на Никол Шерцингер.

Не е далеч от филмите за възрастни: Джулиана Гани с провокативен клип
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Не е далеч от филмите за възрастни: Джулиана Гани с провокативен клип

Автор Ива Петрова