Автор
Ива Петрова

Катастрофата с Анелия: Говори бащата на пострадалото дете

Бащата на пострадалото дете в автомобилната катастрофа с Анелия, Николай Бояджиев, продължава размяната на реплики с изпълнителката, пише „Телеграф“.

При инцидента пострада 7-годишното му дете, което беше транспортирано с медицински хеликоптер до „Пирогов“. Едно от обвиненията на бащата е, че никой от автомобила на Анелия не се е притекъл на помощ.

Той разказа, че веднага след инцидента е извадил съпругата си и едното дете от колата, а другото е намерил извън автомобила. „Никой от съседния автомобил не направи опит да слезе, да провери дали сме добре, има ли пострадали“, разказа още той. Като уточни, че и двете деца са били с колани.

„Детето ми е с премахнат далак, около 10 см от червата, премахнат апендицит, шевове по главата, на крака. Вече си е вкъщи, възстановява се, но няма да е същото като преди инцидента“, сподели Николай Бояджиев пред Нова Тв.

„Госпожата каза, че е важно, че всички сме живи и здрави. Да, но не е само това. Остават травми, които ни съсипват и ни убиват“, добави още бащата на пострадалото дете.

Анелия с първо изявление за катастрофата: Не знаете цялата истина (видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анелия с първо изявление за катастрофата: Не знаете цялата истина (видео)

Автор Ива Петрова