Автор
Ива Петрова

Фенове изненадани: Гущерова уж няма пари, а хапва телешко за 80 лева

Медийни публикации периодично приписват финансови несгоди на семейство Гущерови, но Светлана и Християн изглежда имат друго мнение по въпроса. От споделени в социалните мрежи снимки се вижда, че съпрузите се глезят в един от най-скъпите ресторанти в София, който могат да си позволят само баровци, ВИП-ове и милионери.

Мястото е супер хайлевъл, а цените в менюто хвърчат от 40 лева за салата и нагоре. Бургер с телешко блек ангъс струва близо 90 лева. Съдейки от снимките на Гущерова, тя определено се е насладила на най-големите изкушения в 5-звездния ресторант.

Кулинарни познавачи установиха, че едно от споделените от нея ястия е тартар от телешко "Небраска" с бавно готвен жълтък с мус от горчица и брускети от пълнозърнест хляб. Порция от 130 г струва 78 лева, пише Hotnews, цитирайки сайта на баровското заведение.

Клиенти твърдят, че в ресторанта почти всеки ден може да бъде засечен да похапва и Слави Трифонов.

Наскоро в социалната мрежа отново критикуваха Гущерова, че е прекалено слаба. Ако поглъща само по 130 грама на хранене - това обяснява защо е крехка като вейка, коментира още Hotnews.