Автор
Ева Григорова

Нелеп инцидент на старта на "Биг Брадър": участничка се спъна и падна по очи

"Биг Брадър" се завърна в родния ефир и шоуто вече започна с пълна сила. Продуцентите са вкарали в къщата различни типажи, които веднага предизвикаха положителни и отрицателни реакции сред обществото. Друг е въпросът дали такива лица трябва да се показват по телевизията и да служат за поведенчески пример на подрастващите.

View post on Instagram
 

Представянето на участниците вървеше гладко и интересно за зрителите, но безспорно черешката на тортата дойде след спъването и падането на актриса Кристи. Похвалното е, че тя по никакъв начин не се смути от неприятния инцидент и след това дори сподели на останалите участници какво ѝ се е случило. А някои от зрителите даже заподозряха, че падането ѝ е режисирано, за да може да прикове погледите към себе си още от първата вечер.

View post on Instagram
 

Други пък са категорични, че дори най-добрата актриса в света не може да изиграе такова падане, тъй като Кристи се преби като куче. Предстои да видим в епизодите на предаването дали тя има натъртвания и болежки по тялото в резултата на падането.

Кристи е модел и актриса, свободомислеща и енергична. Не се притеснява от своята сексуална ориентация и в национален ефир си призна, че има приятелка извън шоуто.

Милионер стигна до финалното гласуване за участие в "Биг Брадър"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Милионер стигна до финалното гласуване за участие в "Биг Брадър"

Автор Ива Петрова