Автор
Ева Григорова

Наистина ли: 10 000 лева хонорар за Гущерови, за да се покажат в ефир с малката си дъщеричка

10 000 лева са прибрали Християн Гущеров и съпругата му Светлана като „хонорар“ от участието си в предаването „Животът по действителен случай“. Близки до скандалната светска двойка разкрили пред Intrigi.bg, че това е сумата, която са поискали, за да дадат интервю пред Алекс Сърчаджиева. Дали обаче тази информация е вярна, не е известно официално.

Светлана и Християн Гущерови
Светлана и Християн Гущерови
Instagram

Както вече писахме, тази събота те ще гостуват на Алекс заедно с дъщеря си Валентина и със заявка да разкажат своята версия за семейните им проблеми.

Водещата Александра Сърчаджиева посреща модела, майка на четири деца и една от най-коментираните български личности – Светлана Гущерова. Тя ще влезе в студиото на откровенията с най-малкото си момиченце, а пред камерата за първи път ще застане и нейният съпруг, предават от Novini.bg.

Светлана и Християн Гущерови
Светлана и Християн Гущерови
Instagram

Християн ще наблегне основно на отношенията с баща си - милионера Добромир Гущеров, с когото са скарани от доста време насам. "Аз не търся пари от него. Търся приятеля си, другаря си", жалва се отритнатият син.

Преди да се ожени за Светлана, Християн беше доста близък с баща си. Според слуховете обаче в последствие проблемният син започнал да затъва в борчове и профукал парите и бизнеса на Добромир. Това била и причината баща му да замрази всичките си сметки и да го лиши от достъп до фирмите.

Версията на Светлана и Християн обаче е друга. Според племейтката, виновна за краха в отношенията баща и син е втората съпруга на Добромир – Диана, която била злобна и пресметлива.

Гущерова отвърна на хейтърите: Нека сама преценя дали съм слаба
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Гущерова отвърна на хейтърите: Нека сама преценя дали съм слаба

Автор Ева Григорова