Автор
Ева Григорова

Очаквай неочакваното: Ето какво направи "Биг Брадър" с багажа на съквартирантите

"Биг Брадър" и тази година се заигра с темата около багажа на съквартирантите - стар похват, който се използва с почти всеки сезон още в първите дни на шоуто. Та и сега няма изключение, но този път подходът е още по-агресивен, като багажът на всички съквартиранти, без Петър, беше просто взривен.

Петър, който бе избран за таен агент на Големия брат, заяви че всички трябва да останат без багажа си. Но никой не подозира, че той изпълнява волята на зрителите, а не взима решения. От сега съквартирантите са объркани, а агентът определено скоро ще си намери врагове сред тях, защото освен фиаското с багажа, стана ясно и че той е единственият, който ще номинира тази седмица.

View post on Instagram
 

Разбира се, вече сме свидетели и на първите разногласия по социалните теми, като беше засегнат въпросът за еднополовите връзки. А вече е известно, че в Къщата има хора, които категорично не приемат тази концепция. Получи се лек конфликт между Ивон и Анджела, които нямат нищо против и Косара, която от своя страна е твърдо срещу еднополовите отношения.