Автор
Ива Петрова

Моден гаф: Кралица Мери и червилото, което обра всички погледи

Кралица Мери от Дания, обикновено блестяща със своя стил и елегантност, този път привлече вниманието не с модния си избор, а с... червило по зъбите! 52-годишната съпруга на крал Фредерик, сочена за модна икона сред кралските особи, не успя да избегне този малък, но доста видим гаф на последното си събитие в Копенхаген.

Датската кралица, родом от слънчева Австралия, се появи облечена с черен панталон с висока талия, бяло ефирно блузонче и елегантно палто. Всичко беше перфектно до момента, в който камери и фенове насочиха вниманието си към нейната усмивка, и по-точно към червилото, което сякаш бе решило да заеме главна роля по зъбите ѝ!

Не е ясно колко време зъбите на Мери са били в компанията на червения си "приятел", но гафът определено не остана незабелязан. Дали някой деликатно ѝ бе прошепнал за малкия моден инцидент, или тя сама бе усетила гафа, остава мистерия.

Кралицата - майка на четири деца, присъства на събитието заедно със своя съпруг - крал Фредерик. Двамата бяха специални гости на исландската президентска двойка, която беше на двудневно държавно посещение в Дания.

И на най-добрите се случва: Кралица Летисия направи моден гаф на дипломатически прием
МОДА
Автор Ева Григорова

И на най-добрите се случва: Кралица Летисия направи моден гаф на дипломатически прием

Автор Ева Григорова

Тази визита отбеляза и първото официално събитие за Фредерик като крал, след като той наследи трона в началото на годината след историческото оттегляне на кралица Маргрете II.

Модният гаф на Мери добавя ново изпитание към вече не толкова спокойната ѝ година. През август тя пострада по време на езда, когато конят ѝ я хвърли и тя се озова с няколко драскотини по лицето, които прикриваше с лепенка. А само месец по-рано, докато поздравяваше тълпа в Гренландия, скутер неочаквано я блъсна, буквално поваляйки кралицата на земята – сцена, която остави присъстващите в шок.

View post on Instagram