Автор
Ива Петрова

Гордите триумфират, но племената се разкъсват: Голямата битка в "Игри на волята" предстои

Гордите от екстремното риалити "Игри на волята" демонстрираха истинско надмощие в номинационната игра, като осигуриха на племето си желаното спокойствие - никой от тях няма да бъде изправен пред елиминация тази седмица. С победата си те спечелиха важен момент за почивка и тактическо планиране.

Но не всички имаха този късмет. Победата на Жълтите сложи край на успешната серия на Дръзките, които сега трябва да се подготвят за суровата реалност. Двама от тях ще се борят за оцеляване срещу воините от Силните. След драматична загуба Зелените се озоваха пред труден избор - кого да изпратят на елиминации. Напрежението край огъня беше осезаемо, със словесни атаки и обвинения, които завършиха с номинацията на капитана Силвия и морския търговец Калоян. Двамата сега са пред лицето на изпитанието.

Втората битка за спасение тази седмица доведе Гордите и Дръзките до едно от най-емблематичните предизвикателства на шоуто - Разпятието. Липсата на концентрация струваше скъпо на Сините, които бързо загубиха няколко от своите бойци.

От друга страна, Жълтите показаха по-добра подготовка и издържливост в изометричните изпитания, което им осигури победата и спокойствието на безопасността. Загубата за Дръзките означаваше едно - среща с водещата Ралица Паскалева и тежък съвет.

Пълно объркване: Рени от "Игри на волята" откраднала първата целувка на сестра си
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Пълно объркване: Рени от "Игри на волята" откраднала първата целувка на сестра си

Автор Ева Григорова

На племенния съвет, воден от стратегически умения и коалиционни напрежения, музикалният артист Павел ръководеше решението. Силната коалиция в племето посочи културистката Наталия и състезателя по калистеника Светлин като жертви на текущите стратегии. Тяхната номинация предизвика бурни дискусии и разногласия.

Но това е само началото. Предстоящият епизод обещава една от най-тежките елиминационни битки в историята на предаването, където Наталия, Светлин, Силвия и Калоян ще се борят за своето място в Арената. Кой ще успее да остане и кой ще напусне "Игри на волята" завинаги, ще стане ясно в новия епизод тази вечер от 20 ч. по Нова тв!