Автор
Ева Григорова

Пълно объркване: Рени от "Игри на волята" откраднала първата целувка на сестра си

Рени от "Игри на волята" и сестра ѝ Сузи всъщност са близначки, популярни в ТикТок като "Сузи и Рени" и имат много последователи, фенове на танцовите им умения. Те се изявяват и като инфлуенсъри, но това лято се разделиха за няколко седмици, заради "Игри на волята", където Рени направи опит да стигне до финал, но уви - контузията ѝ в кръста не ѝ даде този шанс и тя си тръгна по собствено желание от шоуто.

След края на участието ѝ тя, както и всеки участник, който отпадне от надпреварата, даде няколко интервюта, като последната ѝ изява бе при Гала в "На кафе", където разказа доста ообъркваща история.

View post on Instagram
 

Тя призна, че със Сузи няколко пъти са се разменяли, тъй като се е случвало момчетата, с които излизали, да не ги различават. Така се случило с първото гадже на Сузи, в което обаче Рени била влюбена отдавна. Той не ги различавал, заради което двете решили да си сменят имената, като излезли на кино с него и още едно момче. Точно тогава Рени, която се представила за Сузи, "откраднала" първата целувка на сестра си. По-късно момчето разбрало и приключило връзката си със Сузи.

Близначките обаче са стигали и по-далеч, като се е случвало да излизат и с момчета близнаци и да се сменят. Но Рени изрази съмнение, че май и момчетата си разменили имената.