Автор
Ива Петрова

Семейство Гущерови за първи път заедно в ефир

Светлана и Християн Гущерови бяха гости на Алекс Сърчаджиева в предаването „Животът по действителен случай“ по bTV.

В студиото Светлана влезе заедно с най-малката си дъщеря Валентина, която вече е на година и пет месеца. Плеймейтката сподели, че от малка е искала да има четири деца и е много щастлива, че мечтата ѝ се е сбъднала. „В момента се чувстват гузна, че не мога да обърна внимание на всяко едно дете“, сподели тя пред Сърчаджиева.

View post on Instagram
 

След това към разговора се присъедини и Християн, който много рядко дава интервюта. Водещата веднага започна с въпросите, като първия беше: „Кой във вашата къща най-лесно ти вади душичката с памук?“. „Определено Ани, с две думи. Като ми каже: „Тати обичам те““, сподели бизнесменът.

Емоционалния си пост, в който преди месеци Гущерова обяви, че се разделят, определи като емоционален изблик. „Аз съм много емоционална. Не ги мисля нещата, когато правя нещо. Мога да се ядосам за много малко нещо и да направя огромен проблем. Имахме леко неразбирателство и исках да го ядосам, да го жегна, тъй като той никога не ми се сърди и е много разбран. Реагирах много импулсивно.“, каза русокоската. Като и двамата уточняват, че тя е успяла да му се извини и сега са щастливи заедно.

View post on Instagram
 

Той заяви, че Светлана държи много на чистотата: „Има проблем с чистотата – минава границите на нормалното. Давам пример – след като сме вечеряли, повече никой няма право да припарва до кухнята. Трохичка да няма, тя ще намери“. Също така се похвали, че Светлана прави най-хубавата баница.

Фенове изненадани: Гущерова уж няма пари, а хапва телешко за 80 лева
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Фенове изненадани: Гущерова уж няма пари, а хапва телешко за 80 лева

Автор Ива Петрова